Menu Sluiten

Gevelbekleding En Dakbeddeking

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.

Kwaliteit en een vriendelijke service onder één dak

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers in onze winkel. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent. Wij zijn zowel een klein- als groothandel die gespecialiseerd is in de verkoop van dakmaterialen. Voor alles wat met het leggen of herstellen van daken of plaatsen van gevelbekleding te maken heeft, moet u bij Dakdepot in Merksem zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij hoe dan ook voor een droomdak boven uw hoofd!

Onze producten

Of u nu een doe-het-zelver of een echte vakman bent, wij staan u graag bij met onze kennis en kunde. Zoekt u een bepaald materiaal of product voor uw dak? Spreek ons dan zeker aan, onze medewerkers helpen u met veel plezier en enthousiasme verder. Bovendien zorgen wij voor onze klanten steeds voor de beste prijs-kwaliteitverhouding en verrassen wij graag met allerlei aanbiedingen en promoties. Uw investering echt rendabel maken, een dak dat volledig aan uw verwachtingen voldoet en tevreden klanten… Dat zijn onze prioriteiten!

Waarom Dakdepot?

  • Zeer aantrekkelijke prijzen
  • Vriendelijk en behulpzaam
  • 450 m2 aan professioneel dakmateriaal
  • Kwaliteitsvol dakmateriaal
  • Voor professionele dakdekkers
  • Voor enthousiaste doe-het-zelvers

Contacteer ons

50743735074373

More info

tags: Gevelbekleding – Gevelbekleding Natuurlijke Look – Gevelplaat – Gevelplaat Vezelcement – Houten Gevelbekledingen – 

Wenst u meer info over gevelbekleding en dakbeddeking kijk dan vlug op https://www.dakdepot.be | Gevelbekleding En Dakbeddeking

Dakwerken | Houtmaterialen | Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Gevelbekleding en dakbeddeking

inforenodak.be offerte aanvragen home over ons onze services platte daken hellende daken dakisolatie dakgoten dakramen en dakkoepels gevelbekleding asbest verwijdering herstellingswerken en ontmossing groendaken nieuws contact menu home over ons onze gevelbekleding en dakbeddeking offerte aanvragen services platte daken hellende daken dakisolatie dakgoten dakramen en dakkoepels gevelbekleding asbest verwijdering herstellingswerken en ontmossing groendaken nieuws contact reno dakwerken platte daken dakwerken renodak is gespecialiseerd in platte daken zowel klein als groot. Er is geen plat dak dat wij niet aandurven Het scala van gevelbekleding en dakbeddeking Onze vakmannen genieten van opleidingen voor het plaatsen van roofing dakbedekking en voor het plaatsen van epdm dakbedekking. Roofing dakbedekking bitumen vorige volgende wij werken steeds met het merk deboer waterproofing soluti.

.

Berichtgeving over Gevelbekleding en dakbeddeking

.